Aktuální článek
Letní festivaly volají No. 1.: Mighty Sounds již příští víkend!

Letní festivaly volají No. 1.: Mighty Sounds již příští víkend!

  • Program této stálice letní festivalové scény je letos více než nabitý!

Další ročník festivalu Mighty Sounds proběhne ve dnech 19.–21. července.

Pro ty, kdo pamatují první ročníky v Olší, to možná bude neuvěřitelné – letos už proběhne už devátý ročník! Je rok od roku větší, propracovanější a posouvá se dál nejen v punku a punkrocku, ska, reggae a rock’n’rollu.

Na Mighty Sounds budou i stánky o.s. Legalizace.cz, Smoking, Hemp HoodLamb, Cannafest a Hempoint. Přidejte se k nám na facebooku!

Ověřit si to můžete 19.–21. července 2013 v Táboře na Letišti Čápův dvůr. Kdybychom se pokusili shrnout, co pro většinu lidí znamená jet na Mighty, velice pravděpodobně by se objevily výrazy jako jedinečná atmosféra, kapely, které jinde nevystupují, ideální kombinace žánrů a každoročně jména, která rozhodně stojí za to v létě pod širým nebem slyšet. Ani letos, zdá se, nelze Mighty Sounds vynechat. Už teď totiž organizátoři ohlásili americkou legendu hardcore punku Suicidal Tendencies nebo jednoho z geniálních potomků Boba Marleyho, u nás velice populárního Ky-Mani Marleyho z Jamajky. 

mightyTenhle talentovaný člen slavné rodiny se chystá i se svou kapelou předvést neopakovatelnou reggae show. Jasno už je také v indie punkrockovém headlinerovi, na Mighty letos vystoupí britští The Subways, kteří svou přímočarostí a neuvěřitelnou energií učarovali už mnoha lidem nejen v České republice. Mezi dalšími jmény se objevují například U.K. Subs, Skindred nebo Comeback Kid.

Výše uvedená jména jsou jen malým zlomkem toho všeho, co na Mighty můžete slyšet. Silní budou opět i zástupci české scény, pořadatelé jako vždy vybírají to nejlepší z domova. Celá řada kapel bude teprve oznámena, už teď se ale můžete těšit třeba na Sto zvířat nebo na Prago Union, kteří, ač žánrově trochu odjinud, myšlenkově s festivalem jednoznačně souzní. 

Bohatý doprovodný program v podobě obrovského množství DJs, divadla, fotbálku, nohejbalu, graffiti a dalšího je už na Mighty samozřejmostí. Vstupenky na festival je v tuhle chvíli možné nakoupit za 990 Kč včetně všech poplatků. Předprodej probíhá jak přes stránky festivalu, tak přes sítě Ticketportal, Eventim a Ticketpro.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!