Aktuální článek
Splň si sen! Soutěz o místo v Expedici Jamajka

Splň si sen! Soutěz o místo v Expedici Jamajka

  • Navštívit Jamajku, která je synonymem pro ganju, rastafari a reggae, je snem mnoha z nás. Azurové moře, nekonečné pláže, Bob Marley všude, kam se podíváš. A tenhle sen se vám teď může splnit! Prostřednictvím projektu Expedice Jamajka 2019.

V rámci téhle jedinečné expedice, která je určena nejen fanouškům konopí, můžete zažít neuvěřitelné věci. Pod vedením místních a poměrů znalých průvodců se podíváte na místa, kam byste se s tradiční cestovkou jen těžko dostali. Zavítáte na prohlídky ganja fields místních domorodců a prozkoumáte je pěkně zblízka. Chybět samozřejmě nebude ani degustace zaručeně domácích plodin.

Cestování a původní odrůdy konopí 

Jak už z názvu „expedice“ vyplývá, čeká vás cestování a nekonečné prozkoumávání ostrova. Podíváte se třeba do Blue Mountains, kde se kromě jiné pěstuje senzační jamajská káva, nebo do Orange Hills, kde jsou ty nejznámější ganja plantáže. V Blue Hole si budete moci skočit do hluboké rokle s průzračnou vodou z přírodního pramene a pak se osvěžit a občerstvit v přilehlém reggae baru. Naplníte i hlad po vědění. V hlavním městě Kingstonu navštívíte univerzitu West Indies. Tam působí profesor Manuel Machel, který se zabývá výzkumem původních odrůd konopí, takzvanými landraces a i on ukáže našim expedičním dobrodruhům, co jeho práce obnáší. 

Jak vyhrát cestu

Chcete všechno tohle taky zažít? Stačí jen nakoupit na Growshop.cz nebo Seedbank.cz za 500,- Kč a získáte los, který vás může proměnit ve členy Expedice. Víc informací najdete na www.expedicejamajka.cz.

Magazín Legalizace je mediálním partnerem akce.
Přeje vám mnoho štěstí v soutěži! 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!