Aktuální článek
Ostuda má jméno Slota

Ostuda má jméno Slota

  • Slováci mají hezčí hory, lepší sýr, sexy přízvuk a jejich hymna zní jako tekkno. Prostě - je mnoho věcí, které bychom jim mohli závidět. Ale naštěstí jsme v Čechách škodolibí, takže se s tím člověk hned líp vyrovná. Například měli ve vládě snad něco ještě obludnějšího, než byl Jirka Paroubek. Vypité monstrum jménem Ján Slota.

Je předsedou druhé největší politické strany a do nedávna byl poslancem. I při letmém sledování jeho činnosti začne být brzy zřejmé, že máme tu čest s velice primitivním buranem. Homosexuálům říká buzeranti, devianti, zhovadilí zvrhlíci (jde o výběr těch slušnějších výroků, pozn. red.) a je pověstný svou galantností k ženám, některé například oslovovuje: „Ty píčo!“, jiné označuje jako kráva, či zrůda. Ošklivé prostitutky by nejraději mlátil pendrekem a Maďaři jsou podle něj zlí lidé, nádor, mongoloidní typy s křivýma nohama a hnusnými koňmi… Ján Slota je prostě člověk, který si před ústa kapesník nedává. Zřejmě nikoho nepřekvapí, že marihuana není jeho oblíbená rostlina a když na její adresu rozsévá svá moudra, začíná pravá show. V redakci Legalizace jsme zvyklí na ledaccos, ale při sledování Slotových citátů jsme vzrušením rozsypali kafe a poztráceli filtry. Velmi výživný byl například ve vysílání politicko-diskusního pořadu televize Markízy „Na telo”, kde vedl s Richardem Sulíkem tento dialog:

Slota: Mne sa páči poľské riešenie boja proti drogám, tam chcú pozatvárať všetkých dílerov.
Sulík: Však to chceme aj my, to tvrdíme, všetkých dílerov treba pozatvárať.
Slota: Ale potom prečo hovoríte o dekriminalizácii marihuany?
Sulík: My chceme, aby chlapec s jednou až dvoma cigaretami marihuany nebol tresne stíhaný.
Slota: No, ale však vždy to tak začína. Najskôr je to fajčenie cigariet marihuany a potom si budú tú marihuanu pichať.

Fakt je, že takové vystoupení dává televizní zábavě zcela nový rozměr. V politice na Slovensku pomalu začínaly zaznívat hlasy o zmírnění zákona ve vztahu k měkkým drogám, o čemž Ján Slota nechtěl ani slyšet. A měl pro to pádné důvody: „Je to iba prvý krôčik na ceste do pekla. Totálne to ruinuje nielen tých, čo ich užívajú, ale aj celé rodiny. Ak by sme vládli, na ulici by nebol jediný díler.“ Samozřejmě, jak jinak předcházet ruinování rodin marihuanou, než tím, že jejich členy raději pozavíráme, to je přece logické.

Slota se ale oháněl marihuanou i v případech, když se snažil zdiskreditovat protivníka. O policejním prezidentovi například prohlásil, že kryje člověka, “ktorý pestuje marihuanu a na poli má pohrebisko mŕtvych ľudí”. Zřejmě je používá jako hnojivo.

Vypadá to, že práska si s Jánem Slotou asi nedáme. Zato alkohol má rád. I když panáka si s ním není radno dávat raději vůbec. Upozornění: Následující záběry vyvolávají silný pocit trapnosti:

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!