Aktuální článek
Soutěž o vstupenky na koncert Sly & Robbie & Taxi Gang

Soutěž o vstupenky na koncert Sly & Robbie & Taxi Gang

  • Naprosto esenciální rytmické duo jamajské muziky přijede koncertovat do Lucerna Music Baru! Tentokráte s nimi navíc přijedou hned dva velké hlasy reggae music a dnes s námi můžete soutěžit o dvě vstupenky.

Lucerna s velkou radostí poprvé přivítá jamajskou legendu Johnny Osbourne, o jehož pražském koncertu sní české publikum už více než 15 let! A společně s ním se tu premiérově představí i britsko-jamajský top lover´s rock zpěvák Bitty McLean! To vše navíc proběhne za podpory celé kapely Taxi Gang.

Sly Dunbar a Robbie Shakespeare jsou jednou z naprosto zásadních rytmických a producentských dvojic 20. století. Z jejich více než čtyřicetiletého hudebního vztahu se zrodilo odhadem kolem 200 000 skladeb. Hodně toho vyšlo na jejich vlastní značce Taxi Records, ale zdaleka nejen tam. Mnozí z nás tyto dva jamajské muzikanty považují za vůbec nejoriginálnější rytmické duo v historii, které posluchačům zásadně rozšířilo hudební obzory napříč dekádami a žánry. Za těch 40 let spolupracovali s kdekým, z reggae světa jsou na seznamu největší legendy, jako jsou Peter Tosh, Black Uhuru, Toots & The Maytals, Dennis Brown, Shaggy, Beenie Man i Sean Paul. Ze světa mimo reggae pak mnohé můžou překvapit spolupráce se jmény, jako jsou Bob Dylan, Mick Jagger & The Rolling Stones, Grace Jones, Joe Cocker, Sting, Carlos Santana, Sinead O’Connor, Madonna, Herbie Hancock, Robert Palmer a mnoho dalších.

Společně se Sly & Robbie vystoupí jamajský veterán Johnny Osbourne, který zpíval už koncem 60. let, zažil aktivně kultovní Studio One, nahrál několik velkých hitů pro Jammy´s a později i pro newyorský label Massive B. Spolu s ním si navíc zazpívá poprvé v Lucerna Music Baru i britsko-jamajský zpěvák Bitty McLean, který se specializuje na lover´s rock a soulové reggae.

Soutěž o lístky

Využijte jedinečnou možnost získat dvě vstupenky na koncert, který se nebude jen tak opakovat a zažijte jamajské mistry naživo. Rozdáváme dvě vstupenky! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku:

Před kolika lety navštívilo duo Sly & Robbie naposledy Prahu?

Pokud opověď neznáte, hledejte na webových stránkách Lucerna Music Baru. Odpovědi posílejte na e-mail fb.soutez@legalpub.cz a do předmětu napište Sly & Robbie. Do zprávy uveďte své celé jméno, jak má být v případě výhry uvedeno na guestlistu. Výherce vylosujeme v pondělí 6. 8. 2018 a budeme je kontaktovat
e-mailem.

………………………………………………….
Sly & Robbie & Taxi Gang
Kdy: 8. 8. 2018
Kde: Lucerna Music Bar, Praha
Vstupenky:590 / 690 Kč
Sledujte FB událost.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!