Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 30: Arizer ArGo x Swift Pro

Vaporizers Battle no. 30: Arizer ArGo x Swift Pro

  • Milí čtenáři Legalizace, v úvodu mi dovolte pár čísel. Právě totiž čtete 30. díl seriálu souboje vaporizérů. Vaporizers Battle vychází již pátým rokem, takže dnešní borci mají na hrudi startovní čísla 59 a 60. Horkou novinku do ringu konvekčních vaporizérů přivádí kanadská značka Arizer Tech s hranatým gladiátorem ArGo. Proti němu stojí zaoblený konvekční model Swift Pro od Flowermate Technology. Oba výtečníci mají možnost širokého nastavení teploty a kapesní velikost. V ringu se nám ale za chvíli ukážou jejich plusy i minusy. Zvednout ruku pro vítěze můžete samozřejmě jen vy, pomocí hlasování na našem webu.

Arizer ArGo

ArGo je nejmladší bráška z rodiny osvědčených vaporizérů Arizer. Přestože je nejmenší, dorazil v obří krabici se spoustou příslušenství. ArGo má vyměnitelnou baterii se spoustou energie. V horní části najdeme originálně vyřešenou ochranu skleněného náustku, který je pro tuto značku typický. Podobně jako u ostatních Arizerů se bylinky vkládají přímo do náustku. Černé plastové tělo je potažené protiskluzovým silikonem a působí nerozbitně. Na přední straně najdeme panel s ovládáním a OLED displejem, na spodní straně dvířka baterie. Na boku je umístěn USB konektor pro napájení a na zadní straně tlačítko ochrany náustku.

TIP: Když necháte sklo ve vaporizéru vychladnout, je nutné ho před vytažením zase nahřát. 

Flowermate Swift Pro

Swift Pro navazuje na úspěšnou kariéru svých předchůdců. Flowermate nastavil v levnější střední třídě laťku poměrně vysoko a své přístroje stále zdokonaluje. Swift Pro tak získal účinnější konvekční nahřívání a zajímavý kónický tvar, který dobře padne do ruky. V jeho horní části se nachází prostorná komora na bylinky, zakrytá robustním krytem s otočným náustkem. Na užším boku najdeme OLED displej a tlačítka pro ovládání. Vstup pro konektor nabíjení je na spodní straně vaporizéru. Dole a na širším boku má vaporizér vzduchové průduchy. V příslušenství se nachází hned několik nástrojů, které usnadňují plnění, rozebrání a čištění. 

TIP: Vyzkoušejte tři dřevěné kroužky z aromatických dřevin, které najdete v příslušenství. Po vložení do kotlíku slouží pro lehké dochucení výparu, skleněný kroužek je neutrální.

 SLEVA pro čtenáře Legalizace!

Zadejte při nákupu na e- shopu 
www.kvalitnivaporizer.cz kód “LEGALIZACE” a získejte 10% slevu na veškerý sortiment. 
Akce platí do 30. 11. 2017. 

Hlasujte o vítězi dnešníh duelu!

 Výherci minulých kol: 

Partner Vaporizers Battle:

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!