Aktuální článek
Berlínská konference ICBC se blíží!

Berlínská konference ICBC se blíží!

  • The International Cannabis Business Conference (ICBC) se během několika málo let stala přední světovou konferencí zaměřenou na konopné podnikání. Po několikaleté sérii zcela vyprodaných akcí ve Spojených státech a Kanadě se ICBC loni podívala také do Evropy a po velkém úspěchu nyní organizátoři pripravují druhý evropský ročník. Uskuteční se opět v Berlíně, a to ve dnech 11. - 13. 4. 2018.

Coby první konopná B2B konference v Evropě, určená ryze pro konopné podnikatele, se ICBC od ostatních konferencí liší tím, že má primárně informativní charakter v oblasti konopného podnikání i souvisejících oblastech veřejné politiky. První berlínský ročník byl kompletně vyprodán a i tento rok organizátoři čekají návštěvníky z více než 40 zemí. 

Program se zaměří zejména na aktuální situaci po progresivní legalizaci léčebného konopí v Německu a spojené legální i společenské otázky. Prostor bude poskytnut také lékařům, kteří se konpnou terapií zabývají, promluví i legenda německé konopné scény, Dr. Franjo Grotenhermen, který přes 17 let bojoval za dostupnost léčebného konopí německým pacientům.

Další bloky se budou věnovat novým obchodním příležitostem po expanzi kanadských společností na evropský trh léčebného konopí a poskytne cenné informace insiderů a podnikatelů z Kanady i Spojených států. 

Alex Rogers, výkonný producent ICBC, konferenci vnímá jako příležitost k nalezení styčných bodů mezi evropskými a mezinárodními zájmy. „Cílem konference je informovat svět o tom, k jakým reformním krokům dochází v Německu, potažmo v Evropě a zároveň informovat Evropu, jaké reformy probíhají ve světě, a to zejména ve Spojených státech a Kanadě,“ říká Rogers.

Letošní ročník uvede známý americký komik a bývalý zpěvák kapely Black Flag, Henry Rollins, který je známý tím, že legalizaci konopí veřejně podporuje. Na afterparty zahraje DJ Mugs ze Cypress Hill a máme se proto na co těšit! 

Zvýhodněné vstupenky na konferenci pro čtenáře Legalizace! Při nákupu použijte tento odkaz.

International Cannabis Business Conference 

Kdy: 11.–13. dubna 2018
Kde: Berlín
Vstupenky se slevou pro čtenáře Legalizace k dostání zde.  

 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!