Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 28: Arizer Air 2 x Firefly 2

Vaporizers Battle no. 28: Arizer Air 2 x Firefly 2

  • Do dnešního souboje vaporizérů postoupili opět dva skvěle trénovaní borci. Oba totiž patří již ke druhé generaci kapesních přístrojů od známých výrobců. Předchozí modely Air z Kanady a Firefly ze Spojených států amerických jsou stále v prodeji a obě dvojky se s tím jdou poprat. Spojuje je především kvalita použitých materiálů, uživatelsky vyměnitelná baterie a velmi jemný, dobře chlazený výpar. Každý z přístrojů ale dosáhl vysoké kvality odlišným způsobem, a tak budou vyhovovat rozdílným uživatelům. O tom, který z nich je lepší, můžete hlasovat jako vždy v anketě níže v článku.

Arizer Air 2

Vzhled elektronické cigarety, několik barevných variant, skleněný náustek, do kterého se přímo plní bylinky. Na první pohled se od svého předchůdce tolik neliší. Pod závitem na spodní straně ale naleznete výkonnější baterii a pod vrchním odnímatelným krytem je vyladěné nahřívání s menší spotřebou energie. Na přední straně je nově také displej a s ním možnost regulovat teplotu po jednotlivých stupních dvěma tlačítky. Na zadní straně se nachází pouze vstup mikro USB pro nabíjení, během kterého je možno vesele vaporizovat.

 

 

TIP: Při vaporizaci je dobré co nejvíc protřepávat, aby došlo k dokonalému odpaření.

 

Firefly 2

Menší a o dost lehčí je tento nástupce populárního modelu Firefly od stejnojmenné americké firmy. Stále však připomíná větší šlukovku a podobně také funguje, samozřejmě bez ohně. Bylinky jsou umístěné na horní straně pod snadno odnímatelným krytem s kulatým skleněným okénkem. Ve speciální komoře pak proudí horký vzduch. Na bocích jsou dva dotekové senzory, jejichž současné zmáčknutí aktivuje velmi rychlé nahřívání. Na zadní straně najdeme vyměnitelnou baterii, která se nabíjí v dodávaném doku.

 

TIP: Bylinky nedrťte, stačí je promnout mezi prsty a při nahřívání občas protřepat. 

SLEVA pro čtenáře Legalizace!

Zadejte při nákupu na e- shopu 
www.kvalitnivaporizer.cz kód “LEGALIZACE” a získejte 10% slevu na veškerý sortiment. 
Akce platí do 29. 3. 2018. 

Hlasujte o vítězi dnešníh duelu! 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!