Aktuální článek
Flashback: Ostře sledované zahrady

Flashback: Ostře sledované zahrady

  • Přes obecné evropské zklamání přinesly loňské prezidentské volby ve Spojených státech významné úspěchy konopným aktivistům, když byla v rámci s volbami spojených referend marihuana legalizována v několika státech. Smolně pro manžele Cramerovy z Pensylvánie mezi těmito státy chyběla Pensylvánie.

Devětašedesátiletý Edward a jeho o tři roky mladší žena Audrey zažalovali místní policejní oddělení a pojišťovnu Nationwide Insurance, kterážto hypotetická spolupráce obou subjektů připravila postaršímu páru nejednu nepříjemnost. Cramerovi uvádějí, že při návštěvě zaměstnance pojišťovny, jenž prohlížel padlý strom na jejich zahradě, bylo pořízeno několik fotografií okolních prostor. Nejspíše na základě těchto snímků dorazil druhý den k důchodcům početný policejní sbor ozbrojený automatickými zbraněmi v domnění, že Cramerovi neoprávněně vysadili v záhoně cannabis. Muž a žena byli zatčeni, a zatímco trávili několik hodin zavření v policejním voze, bylo zjištěno, že předmět domovní prohlídky ve skutečnosti není konopí, ale ibišek. Případ snáší další argument podporující tvrzení, že studium biologie není ideální predispozicí k výkonu povolání pojišťovacího agenta. Stejně tak dotyčný americký pojišťovák posiluje předpoklad, že i pojišťovací agenti jsou vlastně primárně agenti. Redakce případně doporučuje čtenářům všechny stromy na jejich zahradách preventivně vykácet.

Další zprávy ze světa konopí najdete v Legalizaci č. 44. Magazín je k dostání rovněž s feminizovaným semínkem Wappa v příloze. Těšit se můžete také na rozhovor s Rickem Doblinem, bojovníkem za psychedelickou renesanci. Jak probíhá samoléčba konopím v Čechách? Rovnou za nosem aneb Studium konopí podle vůně. Hrozí ayahuasce vyhynutí? Nechybí svědectví z ceremonie s nejsilnějším přírodním psychedelikem 5-MeO-DMT.

Legalizace je k dostání také v e-shopu Legalmarket.cz. Stáhnout si můžete i elektronickou verzi magazínu nebo si ho za zvýhodněnou cenu předplatit a těšit se na pravidelné dárky a pohodlné dodání až domů.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!