Aktuální článek
Flashback: Škola na draka

Flashback: Škola na draka

  • Malý školou povinný Holanďánek vykračující si k docházce s jointem ležérně usazeným v koutku úst zřejmě není až takový stereotypní nesmysl, jak by se mohlo v prvém plánu stát. Amsterodamské coffeeshopy elokované v okruhu 250 metrů od školních budov mají nově vyhláškou místní radnice zakázanou otevírací dobu dřívější, než je šestá hodina večerní.

K tomuto rozhodnutí přikročila municipalita města po bytnící míře konzumace produktů ze sortimentů coffee shopů (převážně z kategorie „veselá káva“) řadou nezletilých obyvatel tohoto konopného Jeruzaléma. Přítomnost dotyčných postižených tímto nařízením totiž úřady v podvečerním čase nepředpokládají. Marihuanoví hokynáři se pochopitelně bouří a zasmušile procházejí realitní katalogy, kde jinde by pokračovali v živobytí, v bezpečné vzdálenosti od vzdělávacích ústavů. Všichni ti, kteří si tak oblíbili kouření marihuany k ranní kávě a meruňkové koblize, čerstvé, donesené spolu s teplým pečivem, tak mají zjevně smůlu; rovněž fanoušci plynného vegetariánského oběda či svačiny toto nařízení nejspíše nevítají. Návrh radniční opozice na zákaz otevírání škol během noci v okruhu 250 metrů od coffeeshopů podle posledních informací neexistuje.

Další zprávy ze světa konopí najdete v Legalizaci č. 44. Magazín je k dostání rovněž s feminizovaným semínkem Wappa v příloze. Těšit se můžete také na rozhovor s Rickem Doblinem, bojovníkem za psychedelickou renesanci. Jak probíhá samoléčba konopím v Čechách? Rovnou za nosem aneb Studium konopí podle vůně. Hrozí ayahuasce vyhynutí? Nechybí svědectví z ceremonie s nejsilnějším přírodním psychedelikem 5-MeO-DMT.

Legalizace je k dostání také v e-shopu Legalmarket.cz. Stáhnout si můžete i elektronickou verzi magazínu nebo si ho za zvýhodněnou cenu předplatit a těšit se na pravidelné dárky a pohodlné dodání až domů.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!