Aktuální článek
High Tech 43

High Tech 43

  • Přinášíme vám tipy na nejnovější technologické vychytávky z konopného světa, které nás v redakci zaujaly.

The AlphaPuff Kit™

Tato novinka na českém trhu nabízí pohromadě vše, po čem jen uživatelovo srdce prahne. V neotřelém designu se snoubí všechny nezbytné propriety, na které si při své touze po odpočinku může člověk jen vzpomenout – vodní dýmka, čilam, kvalitní turbo zapalovač, magnetická drtička, papírky velikosti king size a filtry. S AlphaPuff Kitem se i na cestách budete cítit jako doma beze strachu, zda jste si něco nezbytného náhodou nezapomněli. Navíc je pouzdro ideálním přepravním kontejnerem a pevnou ochranou všeho uvnitř před nežádoucími vlivy. S AlphaPuff Kitem budete nejen nezávislí, ale i středem pozornosti každého pořádného večírku.

www.alpha-cat.org

Cena: The AlphaPuff Kit™ – 1 500 Kč

Sunflower Trimmer

Profesionální elektrický střihač na zpracování biomasy Sunflower Trimmer je vyroben z kvalitní nerez oceli a eloxovaného hliníku. Konstrukce zajišťuje skvělé výsledky, vysokou odolnost a jednoduchou údržbu a čištění. Pracovní stůl lze mechanicky vyrovnat díky nastavitelným nohám. Jeho hlavní předností je ideální velikost otvorů v mřížce při zachování silného podtlaku. Tím je zaručena vysoká efektivita stříhání a velká úspora času. Přístroj je navržen pro spolupráci s běžnými vysavači, jejichž síla postačuje pro kvalitní podtlak. Sunflower Trimmer je velmi rychlý, přesný a spolehlivý přístroj vyrobený a složený v ČR s českým motorem a německými komponenty. Výrobce garantuje 5 let záruku při splnění záručních podmínek uvedených v návodu.

www.sunflower-trimmer.com

Cena:
Baby Trimmer – 17 499 Kč
Big Trimmer – 46 700 Kč

Trim Bin Scissor Scrubber

S tímto malým pomocníkem můžete při letošní sklizni říci konečně sbohem věčně ulepeným čepelím vašich nůžek. Tato čistička nůžek je velmi efektivní a snadno se užívá. Stačí ji otevřít a mezi čistící kartáčky, které netupí ostří nůžek, nalít váš oblíbený čisticí prostředek proti mastnotě. V něm můžete ulepené nůžky nechat odmočit a pomocí kartáčků pak jednoduše vyčistit. Pokud se nechcete při sklizni zdržovat čištěním, mějte po ruce nůžky rovnou dvoje: jedny budou díky této skvělé čističce vždy neustále čisté.

www.harvest-more.com
Cena: 349 Kč

 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!