Aktuální článek
Vaporizers Battle No. 24: FocusVape Pro Premium x Boundless CFC

Vaporizers Battle No. 24: FocusVape Pro Premium x Boundless CFC

  • Potřebujete vaporizér, který je praktický a opravdu diskrétní? Dnes v souboji představíme dva téměř dokonalé borce. Mezi jejich skvělé vlastnosti patří především možnost nastavení širokého spektra teplot, rychlý start a solidní výdrž baterie. Oba vynikají také jednoduchostí ovládání, přesto je každý z nich úplně jiný. FocusVape Pro se vydal cestou velmi luxusního vzhledu, kterým připomíná e-cigarety. Díky tomu je velmi nenápadný. Boundless CFC boduje svou lehkostí a tvarem, jenž padne přesně do dlaně. Na koho si v našem hlasování vsadíte vy?

Tento štíhlý a elegantní bojovník pochází ze stáje iFocus Technology. FocusVape Pro je momentálně nejvyšší řada tohoto výrobce. Vyskytuje se v imitaci bílé, zelené nebo černé kůže. Leštěný kov, keramika a sklo tvoří v horní části dobře chlazený náustek. Ten je sice na pohmat horký, ale rty ani krk díky masivnímu sklu nepopálí. Pod ním je otočný volič intenzity proudění vzduchu a zdířka pro mini USB.

Ve střední části najdeme drobný, ale dobře čitelný OLED displej a také dvě tlačítka pro zapnutí a přesné nastavení teploty. Pod šroubovací krytkou ve spodní části se nachází velmi výkonná a tedy i těžká baterie.

 

TIP: Za příjemné ceny je možné dokoupit také adaptér na bong, nádobku na vosky, případně kontejner na náhradní bylinkovou náplň.

Jeden z nejmenších a nejlehčích vaporizerů, které jsme měli tu čest v našem Vaporizers Battlu testovat. Tvarem připomíná prodlouženou mušli, která se velice dobře drží a v ruce dospělého člověka působí nenápadně. Ovládání a menší displej najdeme na boční straně, kde je i jeden ze dvou otvorů proudění vzduchu. Druhý průduch je umístěn přesně naproti a pár centimetrů pod ním najdeme port pro mini USB konektor.

Nabíjení je indikováno diodou ve spodní části pogumovaného povrchu. Nahoře je plastový náustek, který se nacvakne na oválnou komoru pod ním, a po zmáčknutí nejspodnějšího ze tří tlačítek můžeme začít vaporizovat.

 

TIP: Potěší vychytaný displej, který lze otočit jak pro leváky, tak pro praváky.

SLEVA pro čtenáře Legalizace!

Zadejte při nákupu na e-shopu www.kvalitnivaporizer.cz kód “LEGALIZACE” a získejte 10% slevu na veškerý sortiment (akce platí do 3. 8. 2017).

Hlasujte o vítězi dnešního duelu! 

Výherci minulých kol: 

 

Partner Vaporizers Battle:


Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!