Aktuální článek
Léčíte se konopím? Zapojte se do pacientského výzkumu

Léčíte se konopím? Zapojte se do pacientského výzkumu

  • Výzkum “Antropologické perspektivy samoléčby konopím v České republice” vzniká na katedře Obecné antropologie UK v Praze a jeho cílem je zjistit, jakým způsobem je v současnosti v ČR užíváno konopí pacienty k léčbě.

Projekt se zaměřuje zejména na aspekty subjektivního vnímání samoléčby konopím pacienty a na současný legislativní rámec této terapie. Domníváme se, že získaná data budou hodnotná nejen jako doplnění prací zaměřených primárně na fyziologickou stránku účinků konopí, ale také pro organizace, které se snaží o zavedení inovativních postupů, jak efektivně minimalizovat rizika spojená s konopnou léčbou a o podporu a ochranu práv pacientů, kteří se pro ni rozhodnou.

Dotazník v internetové podobě najdete ZDE.

Veškeré poskytnuté informace podléhají ochraně podle zákona 101/2000 sb., O ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů. Účast na výzkumu je dobrovolná a můžete ji kdykoliv odmítnout bez udání jakýchkoliv důvodů.

Pokud se sami konopím neléčíte, ale máte ve svém okolí někoho, kdo ano, budeme rádi za další sdílení dotazníku. Děkujeme za spolupráci.  

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!