Aktuální článek
Vaporizers battle No. 20: Muad Dib x DipStick

Vaporizers battle No. 20: Muad Dib x DipStick

  • Do jubilejního dvacátého battlu nastupují borci, kteří si to umí rozdat s extrakty, oleji a vosky. Ač jsou oba miniaturní, vyvíjejí patřičně vysokou teplotu a dokážou to pěkně rychle. A proč používat koncentráty? Protože mají rychlý a silný efekt. Obsahují čistou směs kanabinoidů a většinou i terpenů, stačí dva tři nádechy a nevolnost, křeč či bolest odeznívá. Pro svou vysokou kvalitu se tyto speciality těší stále větší oblibě.

Muad Dib

Nikoli nadarmo dostal tento bojovník ze stáje Magic Flight jméno z legendárního románu Duna. Tak jako jeho hlavní hrdina totiž ukázal již před lety ostatním cestu. Jeho tělo je drobné, ale nikoli křehké konstrukce. Stejně jako Launch Box se vyrábí ručně, s velkou precizností a důrazem na kvalitu. Jeho posledním vylepšením je nahrazení ocelového sítka titanovým.

Mrkněte na zpomalené video, kde uvidíte, jak úžasně Muad Dib pracuje.

Tip: U extraktu vždy platí dávkování méně a častěji. 

DipStick

Přístroje na odpařování koncentrátů mají poměrně krátkou historii, přesto se dá říct,že DipStick přinesl zásadní změnu. Zcela revolučně řeší nepříjemný problém s čištěním prostoru pro extrakt. Materiál totiž místo cpaní do kotlíku pouze jemně natíráte z krabičky na horkou špičku vaporizéru. Jeho tělo velmi dobře odvádí teplo a veškeré části má vyrobeny z odolných látek, schválených pro použití ve zdravotnickém a potravinářském průmyslu. 

Tip: Kromě skleněných nádobek lze použít i speciální silikonové obaly, na které se extrakty tolik nelepí a zároveň mají odolnost vůči vysokým teplotám

Výsledky předchozích kol: 

 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!