Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 18 – Hlasujte!

Vaporizers Battle no. 18 – Hlasujte!

  • V jarním duelu představujeme mladé nadějné borce v lehké váze. Oba mají starší sourozence, kteří se již v tomto ringu utkali. Oproti nim jsou naši dnešní kandidáti celkově menší, mají delší výdrž baterie a umí různé nové fígly. PAX 2 má v sobě zabudované senzory pohybu a citlivosti na přiložení rtů na náustek. PUFFiT 2 pak potěší především signalizací zapnutí pomocí vibrací a lepším vedením tepla v komoře na bylinky. Posuďte sami, který by měl být vítězem, a hlasujte pro svého favorita!

PAX 2

Druhá generace tohoto vaporizéru se konečně dostává i do evropského ringu. Kromě nového dresu z leštěného hliníku dostal PAX 2 do vínku také větší objem nahřívací komory. Inovační je magnetická podložka pro nabíjení, vstup pro USB tedy na těle nenajdete. Čtyři pestrobarevné diody umístěné do loga ve tvaru písmene X na přední straně spolehlivě indikují nastavenou teplotu, zvolený režim použití i aktuální stav baterie.

TIP: Nejlepších výsledků jsme dosáhli při ultrajemném drcení a plně napěchované komoře.

PUFFiT 2

Vylepšená verze oblíbeného vaporizéru. Tvar inhalátoru pro astmatiky zůstal zachován, ale zmenšila se jeho velikost. Nově byla oddělena baterie od nahřívací komory a celý přístroj je možné vyndat z plastového obalu pro snadnější čištění. Tlačítko ovládání a indikační dioda v jednom jsou umístěny přímo na zahřívací komoře.

TIP: Při opakovaném plnění doporučuji použít přiloženou silikonovou objímku, která slouží k přidržení horké odklápěcí části. Po naplnění ji můžete navléct zpět na tělo vaporizéru, kde bude vykovávat podobnou izolační funkci.  

 

 Přehled vítězů předchozích kol: 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!