Aktuální článek
Herec Tommy Chong má znovu rakovinu prostaty. Léčba? Víc konopí!

Herec Tommy Chong má znovu rakovinu prostaty. Léčba? Víc konopí!

  • Hollywoodská a huličská ikona Tommy Chong nedávno potvrdil, že se mu vrátila rakovina prostaty. Přesto si na sociálních médiích uchovává pozitivní přístup a věří, že mu k vyléčení pomůže zelená medicína.

„Mám dobrou zprávu a špatnou zprávu,“ napsal na Twitteru sedmasedmdesátiletý herec známý svou oblibou konopí. „Napřed ta špatná – vrátila se mi rakovina a je to nepříjemné jako osina v zadku. Ale dobré na to všem je, že teď musím v rámci léčby užívat víc konopí.“

Osina v zadku

Hvězda seriálu Zlatá sedmdesátá a ten vyšší z populární komediální dvojice Cheech & Chong bojoval s rakovinou prostaty již v roce 2012, kdy se po několikaměsíčním užívání čípků s konopným výtažkem vyléčil. O návratu nemoci informoval veřejnost před několika dny.

„Buď se uzdravím, nebo ne,“ řekl časopisu Us Weekly a dodal, že teď má vyšší spotřebu konopí. „Ale v žádném případě se nevzdávám. A taky moc dobře vím, čím si nejlíp ulevím od bolesti.“

Fanoušky hodlá o svém boji s rakovinou informovat prostřednictvím podcastu The Chong and Chong Show.

„Držte mi palce. Chci tomu rakovi znovu nakopat zadek,“ uvedl na Twitteru.

Na sociálních sítích se ihned strhla vlna podpory, načež se oblíbený herec omluvil s tím, že ho čeká „léčba a meditace zároveň“.

Všichni doufáme, že se Tommymu podaří s pomocí zelené medicíny rakovinu znovu zahnat.

Zdroj: http://www.latimes.com/

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!