Aktuální článek
Flashback ze světa konopí: Proaktivní list

Flashback ze světa konopí: Proaktivní list

  • Vtipné zpestření si užívají chodci na jedné z obchodních tříd v Pardubicích. Patnáctiletému studentovi, který dlouhodobě nemohl najít brigádu, pomohl vlastní otec.

Doporučil mu totiž inzerát nové Konopné lékárny Pardubice, která nedávno zahájila svůj pravidelný provoz. „Hledáme optimisticky laděný proaktivní list,“ stálo v krátkém textu. Jakmile ho nová zaměstnavatelka oblékla do věrně ušitého plyšového kostýmu ve tvaru konopného listu, neskrýval svoje nadšení. Den na ulici s ním strávili také redaktoři serveru Aktuálně.cz.

První reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a zelenavý mládenec se stal vyhlášeným hitem. O společné fotografie stáli zvláště žáci přilehlých škol, kteří se po vyučování vraceli domů. „I kdyby tato akce vyšší prodej nepřinesla, tak jen to, že se třída Míru zazelená a pobaví, je dobré a my budeme spokojení,“ uzavřela jedna z očividně pobavených majitelek. Jak se na svoji nadějnou ratolest po proměně v dvoumetrovou chodící marihuanu tváří maminka, prozatím novinářům známo není.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!