Aktuální článek
Historie a současnost Ministry of Cannabis

Historie a současnost Ministry of Cannabis

  • Ministry of Cannabis je díky pestré nabídce sativních i indikových kmenů již dlouhou dobu uznávaným pojmem – její zakladatelé mají se šlechtěním konopí více než deset let zkušeností. Společnost má výrobní a testovací centra ve třech různých zemích. V průběhu let uzavřela partnerství s několika nejzkušenějšími pěstiteli, aby mohla zákazníkům nabídnout vysoce kvalitní odrůdy konopí.

Klasické konopné kmeny
Ministry of Cannabis dbá na to, aby z jejího sortimentu nezmizely klasické odrůdy ve feminizované podobě, jako například White Widow. Zároveň se věnuje kultivaci zcela nových odrůd, které by mohly zaujmout příznivce konopí po celém světě.

Nedávný přesun z Amsterdamu do Barcelony
V nedávné době společnost uskutečnila přesun z Nizozemska do Španělska, kde také umístila svojí hlavní kancelář. Od 1. ledna 2014 už adresa v nizozemském Amsterdamu neplatí, protože tímto datem je společnost plně přemístěna do Španělska. Změna lokace nebude mít s největší pravděpodobností vliv na nabídku semen, protože produkce feminizovaných semen probíhá v Nizozemsku, zatímco samonakvétací rostliny se pěstují ve Španělsku

Vlastní samonakvétací semena
V roce 2008 představila společnost Ministry of Cannabis svá vlastní samonakvétací semena, a to jak ve feminizované, tak v regulérní podobě, ovšem od roku 2009 prodává již pouze feminizované verze. Ministry of Cannabis tvrdí, že jejich hybridní feminizované odrůdy potěší jak zkušené, tak začínající pěstitele.

Semena prodávaná touto konopnou bankou jsou ručně vybíraná, aby byla zajištěna jejich nejvyšší kvalita.

Zákazníci si mohou semena zakoupit online, tedy prostřednictvím webové stránky, kde se nabízejí balení po dvou anebo pěti semenech. Balení s kombinovanými odrůdami obsahují šest semen.

Některá ze samonakvétacích semen
Mezi populární samonakvétací odrůdy v nabídce Ministry of Cannabis patří:

Ministry of Cannabis je rovněž proslulá velmi populárními feminizovanými odrůdami s názvy Big Bud XXL a Carnival, které si získaly velikou oblibu jak u zkušených, tak u začínajících pěstitelů konopí.

Zákazníci, kteří mají zájem o mixovaná balení, si mohou vybrat ze čtyř různých kolekcí obsahujících výběr ze semen. Konkrétně se jedná o Samonakvétací mix, Samonakvétací mix 2, Indica mix a Sativa mix.

 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!